За нас

Plastic SofiaPlastic Sofia

Пластик София ООД е основана през 1997г. Със своя дългогодишен опит, фирмата заема лидерското място в областта на кетъринг опаковките и консумативите за еднократна употреба. Благодарение на нашата лоялност и качествени услуги, ние сме предпочитан търговски партньор, дори и от най-взискателните клиенти. Основната търговска дейност се осъществява в рамките на България, Гърция и Румъния с разнообразно портфолио от над 2500 артикула. С повече от 100 души персонал, ние доставяме стоки от цял свят за нашите клиенти.

За да подобри качеството на услугите, през 2016 година Пластик София започва собствено производство в нова и модерна фабрика в Асеновград.

В компанията е интегрирана съвременна, ERP система. Тя осигурява предимството всички структури на фирмата в София и страната да работят в обща информационна среда и  в реално време. Наличието й предоставя изключителна възможност за прилагане на ефективни методи за управление на процесите, свързани с дейността на фирмата.

Plastic Sofia

Логистиката на Пластик София ООД осигурява надеждност и сигурност на операциите през целия логистичен процес - от приемането и обработката на стоките, през складирането и съхранението им, до осъществяването на доставката към крайните места за продажба. Основа за качествената и уверена работа са въведените в действие международни стандарти ISO9001 и ISO22000.

Plastic Sofia

За да осигури качествена организация за навременна доставка на продуктите до клиентите, компанията непрекъснато обновява и разширява автопарка си. Ежедневно се изпълняват доставки в цялата страна. Максимално се удовлетворяват клиентските изисквания за часове на прием и предварително опаковане на стоките.

Plastic Sofia

С цел по-голяма ефективност и специализация на логистиката и дистрибуцията, Пластик София ООД разполага с над 4000 палето места складова площ в София, Пловдив, Варна, Бургас и Солун. Като по този начин отговаря на всички съвременни условия за успешен подход и развитие към пазара.

Plastic Sofia

В стремежа си да сме близко до нашите клиенти, компанията постепенно увеличава броя на специализраните си магазини в страната, като вече броят им надхвърля 20.

Plastic Sofia

Пластик София уважава хората и околната среда, затова всички наши артикули подлежат на рециклиране. Призоваваме хората да пазят природата и да изхвърлят отпадъците в предназначените за това места.

Picture

1997

Основаване на фирмата

Movie

1998

Първи магазин

Picture

2002

Започва отваряне на нови офиси в България

Location

2008

Първи офис в Румъния

Location

2011

Нова складова и логистична база в София

Location

2015

Първи офис в Гърция

Movie

2016

Започва собствено производство в Асеновград